Filtre

Pachete panouri solare cu tuburi vidate heat-pipe Contine 26 produse.

Pachete panouri solare cu tuburi vidate heat-pipe pentru preparare apa calda menajera

Sisteme panouri solare complete producere apa calda menajera si aport la incalzire

Energia solara este o sursa de energie regenerabila, emisa de Soare, sub forma de radiatii si este disponibila in cantitati imense, practic inepuizabile. Radiatiile solare pot fi captate si convertite direct sau indirect in alte forme de energie cum ar fi energia termica, energia electrica sau energia concentrata.

Energia solara se utilizeaza din ce in ce mai mult din punct de vedere tehnic, mai ales in domeniul furnizarii energiei. Cu ajutorul noilor tehnologii se poate beneficia de energia solara in diferite moduri. Exista mai multe metode pentru utilizarea radiatiei solare la producerea de energie, sub forma de caldura (producerea de energie termica pentru incalzirea apei menajere, a locuintelor, a piscinelor, a serelor etc.) sau electricitate (producerea de energie electrica prin intermediul celulei fotovoltaice).

Sisteme complete cu panouri solare pentru incalzirea apei calde menajere si aport la incalzirea locuintelor cu functionare pe toata perioada anului.

Panourile solare termice sunt instalatii solare ce capteaza energia continuta in razele solare si o transforma in energie termica. Caldura solara este concentrata de tuburile vidate heat-pipe si este transmisa in capatul superior al heat-pipelui din cupru care incalzeste agentul termic. Agentul de lucru (antigel solar) incalzit este circulat de grupul de pompare prin serpentina din interiorul boilerului. Apa rece preia caldura de la serpentina si poate fi folosita ca apa calda menajera sau aport la incalzire. Tuburile vidate heat-pipe sunt realizate din sticla borosilicata cu pereti dubli vidati, rezistenta la socuri. Vidul are rol de izolator termic, crescand puterea de absorbtie a radiatiei solare.

Sistemele de panouri solare cu boiler monovalent, respectiv sistemele de panouri solare cu boiler bivalent sunt realizate pe baza celei mai noi si moderne tehnologii, cu cel mai eficient transfer energetic din toate echipamentele care produc energie termica gratuita pentru apa calda menajera sau pentru aport la incalzire locuinta. Aceste sisteme de panouri solare produc energie termica tot timpul anului, avand capacitatea de a absorbi caldura si in cazul radiatiei solare difuze (soare acoperit de nori) sau la temperaturi foarte scazute ale mediului exterior.

Sistemele de panouri solare reprezinta solutia ideala de captare a energiei solare, oferind eficienta ridicata si costuri minime la cel mai bun raport calitate-pret.

Sisteme panouri solare – o alternativa viabila din punct de vedere ecologic si economic.