Etichete: panou solar, panouri solare, panouri solare incalzire, panouri solare apa calda, oferta panouri solare, panouri solare pret, panouri solare ieftine, panouri solare termice, panouri fotovoltaice, panou radiant, panouri radiante, panouri infrarosu.

Boilere si stocatoare termice Contine 221 produse.

Boilere si stocatoare termice pentru instalatii de preparare apa calda menajera

Boilere destinate prepararii si stocarii apei calde menajere de consum

Boilerele solare cu schimbator de caldura sunt echipamente care asigura agent termic pentru sistemul de incalzire si apa calda menajera. Schimbatoarul de caldura din boiler este de tip serpentina fixa, cu suprafata mare de schimb. 

In functie de cerintele de ACM ale utilizatorilor, boilerele pentru instaltii solare se impart in:
► boilere cu o serpentina – boilere monovalente - preparare apa calda in regim monovalent: apa calda menajera este incalzita prin schimbatorul de caldura de tip serpentina al boilerului solar de catre caldura acumulata de colectorii solari. 
► boilere cu doua serpentine – boilere bivalente - preparare apa calda in regim bivalent: apa calda menajera este incalzita de doua surse diferite de caldura - de exemplu de la cazan si de la colectorii solari. Printr-o serpentina a boilerului este incalzita apa calda menajera de la caldura acumulata de colectorii solari. Printr-o serpentina secundara se poate incalzi apa calda menajera de la cazan. 
► boilere tanc in tanc -  sunt rezervoare de tip vas in vas care pot acumula agent termic din sistemul de incalzire si, in acelasi timp, pot produce apa calda menajera prin intermediul unui boiler care este incorporat.
 Boilere ideale pentru aplicatii cu apa calda menajera sau doar pentru stocarea apei pentru incalzire.
Aceste boilere cu rezervor din otel emailat au capacitati de stocare cuprinse intre 150 si 1500 litri, cu performante remarcabile in producerea de ACM (apa calda menajera).

Boilerele pentru instalatii solare de preparare apa calda menajera si aport la incalzire sunt fabricate in conformitate cu standardele europene, prin tehnologii inalt specializate din domeniul boilerelor solare. Boilerele cu schimbator de caldura ofera siguranta absoluta in exploatare, economii importante si au o durata lunga de viata.

Pentru o sursa constanta si imediata de apa calda, puteti utiliza cu incredere aceste boilere monovalente sau boilere bivalente cu randament ridicat si emisii nocive zero.

 • Subcategorii:
 • Boilere solare

  Boilere preparare apa calda menajera si aport la incalzire locuinta pentru instalatii cu panouri solare

  Boilere cu schimbator de caldura de tip serpentina fixa

  Boilere monovalente - boilere cu o serpentina
  Boilere bivalente - boilere cu doua serpentine

 • Boilere termoelectrice

  Boilere termoelectrice

 • Boilere acumulare

  Boilere cu acumulare fara serpentina

  Boilere acumulare recomandate pentru preparare apa calda menajera in instalatii cu cazane termice sau panouri solare

 • Boilere tanc in tanc

  Boilere cu rezervor tanc in tanc

 • Puffer/ Stocatoare termice

  Stocatoare termice

 • Boilere cu pompa de caldura

  Boilere cu pompa de caldura de tipul "All in one" pentru preparare apa calda menajera

 • Boilere electrice

  Boilere electrice 

 • View:
pe pagina