Cum platesti

1. Plata numerar:

Plata cu numerar se face in lei, integral, la livrare sau atunci cand ridici produsele din showrom-ul Soft Media srl - Climasoft. Valoarea produselor este cea din momentul confirmarii comenzii. 
Pentru livrarea la domiciliu, plata se va face catre agentul de curierat care efectueaza livrarea. Daca exista livrari partiale, plata se va face esalonat, in functie de valoarea produselor livrate.
Pentru plata ramburs in numerar se percepe o taxa de ramburs.

2. Ordin de plata:

Plata prin ordin de plata se face doar in baza facturii proforme emise de Soft Media SRL – Climasoft, si trimisa pe adresa de e-mail asociata contului de pe care se plaseaza comanda, sau in urma confirmarii telefonice sau a discutiilor, direct in showroom, cu unul dintre consultantii nostri de vanzari.

Pentru achizitiile din magazinul online Climasoft, livrarea produselor se face dupa confirmarea platii facturii proforme emise, in conturile de mai jos.
Nume firma: S.C. Soft Media S.R.L.
Banca:  ING Bank Floreasca
COD IBAN:  RO57INGB5551999900746170   RON
                     RO81INGB0000999903354683   EUR
Banca:   Trezoreria Ilfov
COD IBAN:  RO17TREZ4215069XXX007942
Cod unic inregistrare: 21090200

3. Plata online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Visa Electron/Maestro/MasterCard):

-Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.
 - Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectueaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
 - "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

4. Plata online in rate egale fara dobanda cu card de cumparaturi (Visa/Visa Electron/Maestro/MasterCard) prin EuPlatesc:

Dupa ce veti introduce numarul de card in pagina procesatorului de plati, sistemul va detecta automat daca este un card eligibil pentru plata in rate, la una din bancile agreate de catre magazin si va afisa o lista de unde puteti alege numarul de rate dorit.

Bancile emitente romanesti care emit carduri acceptate in sistemul 3-D Secure sunt afişate mai jos:

      1. Alpha Bank

Optiunea de plata in rate cu 0% dobanda prin cardul tau  de cumparaturi de la Alpha Bank (VISA CREDIT, VISA GOLD, COSMOTE MASTERCARD,  MASTERCARD CREDIT).

Noul serviciu oferit de Alpha Bank permite detinatorilor de carduri de cumparaturi in lei emise de banca sa beneficieze de o solutie de plata in rate flexibila pentru bunurile/serviciile achizitionate cu cardurile de cumparaturi de la comerciantii afiliati acestui serviciu.
Confort - pentru optiunea de plata in rate nu este nevoie sa aplici, sa programezi in avans sau sa faci rost de documente suplimentare. Trebuie doar sa soliciti plata bunurilor cu cardul tau de cumparaturi de la Alpha Bank in numarul de rate dorit si permis de comerciantii parteneri.
Convenabil - bunuri achizitionate prin optiunea de plata in rate cu cardul fara dobanda. Pentru bunurile astfel achizitionate, pentru a beneficia de 0% dobanda, trebuie sa platesti lunar rata aferenta, egala cu costul bunurilor impartit la numarul de luni ales pentru plata. Daca sunt efectuate si alte tipuri de tranzactii, este necesara plata in intregime a sumei lunare datorate pentru a beneficia de dobanda 0%.
Flexibilitate - poti folosi plata in rate ori de cate ori doresti in limita liniei de credit aferenta cardului tau. Pe masura ce rambursezi ratele lunare, sumele rambursate devin din nou disponibile pe contul tau de card.
Libertate - esti liber sa folosesti plata in rate in orice magazin partener; ai libertatea sa alegi numarul de rate care ti se potriveste cel mai bine din maximul permis; Extrasul de cont de card emis lunar iti va arata de fiecare data ce rata trebuie sa platesti pentru luna curenta si suma ratelor viitoare ramase de platit, iar prin serviciul de debitare directa poti alege ca suma totala datorata sau suma minima de plata, sa fie rambursata automat din contul tau curent deschis la banca, in aceeasi valuta cu cea a cardului.”

      2. Banca Comerciala Romana
      3. Banca Transilvania
      4. BRD Finance
      5. Piraeus Bank