Etichete: panou solar, panouri solare, panouri solare incalzire, panouri solare apa calda, oferta panouri solare, panouri solare pret, panouri solare ieftine, panouri solare termice, panouri fotovoltaice, panou radiant, panouri radiante, panouri infrarosu.

Pachete panouri solare CASA VERDE Contine 89 produse.

Pachete panouri solare apa calda si aport la incalzire locuinta Casa Verde

Programul guvernamental “Casa Verde” acorda  finantare nerambursabila  pentru echipamentele de incalzire care folosesc energii regenerabile, printre care se afla si sistemele cu panouri solare termice folosite atat pentru producerea de apa calda menajera, cat si pentru aport total sau partial la incalzire.

Daca dosarul dumneavoastra “Casa Verde” a fost deja aprobat, puteti apela cu inceredere echipa noastra pentru consultanta si intorcmirea dosarelor de tragere. 

casa verde orice panou solar comercializat este eligibil pentru acest program national "Casa Verde".
casa verde am creat special oferte “Casa Verde” de pachete cu panouri solare pentru programul de finantare.
casa verde va recomandam pachete “casa Verde” cu panouri solare presurizate si boilere bivalente la cele mai bune preturi de pe piata.
casa verde avem experienta in montaj, instalare si punere in functiune pentru a panoului solar si precum si in intocmirea dosarelor “Casa Verde” inca de la inceputul acestui program.

Oferta "Casa Verde" 2017!

  • View:
pe pagina