Etichete: panou solar, panouri solare, panouri solare incalzire, panouri solare apa calda, oferta panouri solare, panouri solare pret, panouri solare ieftine, panouri solare termice, panouri fotovoltaice, panou radiant, panouri radiante, panouri infrarosu.

Montaj la cerere Panou solar fotovoltaic 100 Wp monocristalin Mareste imaginea

Panou solar fotovoltaic 100 Wp monocristalin

Panou solar fotovoltaic monocristalin 100 Wp.

Descriere

New product

100 Wp monocristalin

Disponibil la comanda

Disponibil la cerere
Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati la telefon 0755.419.113 si 0742.513.409, pe chat sau pe e-mail comenzi@climasoft.ro.
Raspundem in maxim 2 ore daca solicitarea ajunge pana in ora 17:00.

Panou solar fotovoltaic 100 Wp monocristalin

Descriere:
Panoul solar fotovoltaic policristalin transformă energia luminoasă din razele solare direct în energie electrică. Componentele principale ale unui panou solar fotovoltaic sunt celulele solare. Panourile fotovoltaice se utilizează separat sau legate în baterii pentru alimentarea consumatorilor independenţi sau pentru generarea de curent electric ce se livrează în reţeaua publică de curent electric.

Un panou solar fotovoltaic policristalin utilizeaza energie solara, o sursa de energie gratuita si nu produce poluarea mediului inconjurator, deci este o sursa de energie curata. 

Principiul de functionare:
Celulele fotovoltaice din componenta panoului solar fotovoltaic policristalin absorb radiatia solara si o transforma in electricitate. Acest proces de conversie a energiei luminii in energie electrica, realizat de panoul fotovoltaic, poarta numele de efect fotovoltaic.
Panoul solar fotovoltaic produce policristalin energie electrica de curent continuu. Astfel energia produsa de panoul fotovoltaic fie este inmagazinata in acumulatori solari (baterii solare) de mare capacitate in cazul sistemelor fotovoltaice off-grid, fie este livrata in reteaua electrica de interes public in cazul sistemelor fotovoltaice on-grid.

Tehnologie: monocristalin 
Putere maxima: 100 Wp
Tensiune circuit deschis: 21.5 V
Tensiune MPP: 18 V
Curent scurt-circuit: 5.56 A
Curent MPP: 5.08 A
Dimensiuni: 1000 x 680 mm
Masa: 7.6 Kg
Garantie produs: 2 ani
Garantie de performanta: 25 ani

Tip panou fotovoltaicmonocristalin
Putere100W
Lungime1000 mm
Latime680 mm
Masa7.6 kg

Scrie comentariu

Panou solar fotovoltaic 100 Wp monocristalin

Adreseaza o intrebare