Etichete: panou solar, panouri solare, panouri solare incalzire, panouri solare apa calda, oferta panouri solare, panouri solare pret, panouri solare ieftine, panouri solare termice, panouri fotovoltaice, panou radiant, panouri radiante, panouri infrarosu.

Montaj la cerere Panou solar fotovoltaic 210 Wp Sillia T1 Mareste imaginea

Panou solar fotovoltaic 210 Wp Sillia T1

Panou solar fotovoltaic policristalin 210 Wp Sillia T1. Made in France.

Descriere

Sillia

New product

Sillia T1

Disponibil la comanda

Disponibil la cerere
Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati la telefon 0755.419.113 si 0742.513.409, pe chat sau pe e-mail comenzi@climasoft.ro.
Raspundem in maxim 2 ore daca solicitarea ajunge pana in ora 17:00.

Panou solar fotovoltaic 210 Wp Sillia T1 policristalin

Sillia Energy este o companie cu capital francez, fondata in decembrie 2008, producatoare de celule fotovoltaice monocristaline si policristaline. Sillia Energy ofera panouri solare fotovoltaice, fabricate in Franta, cu rezistenta mare la conditiile atmosferice, fabricate cu tehnologii moderne automatizate.

Sillia Energy pe piata de panouri fotovoltaice reprezinta un model economic bazat pe transparenta, calitate, durabilitate si garantie.

Descriere:
Panoul  solar fotovoltaic policristalin transformă energia luminoasă din razele solare direct în energie electrică. Componentele principale ale unui panou solar fotovoltaic sunt celulele solare. Panourile fotovoltaice se utilizează separat sau legate în baterii pentru alimentarea consumatorilor independenţi sau pentru generarea de curent electric ce se livrează în reţeaua publică de curent electric.
Un panou solar fotovoltaic policristalin utilizeaza energie solara, o sursa de energie gratuita si nu produce poluarea mediului inconjurator, deci este o sursa de energie curata.

Principiul de functionare:
Celulele fotovoltaice din componenta panoului solar fotovoltaic policristalin absorb radiatia solara si o transforma in electricitate. Acest proces de conversie a energiei luminii in energie electrica, realizat de panoul fotovoltaic, poarta numele de efect fotovoltaic.
Panoul solar fotovoltaic policristalin produce energie electrica de curent continuu. Astfel energia produsa de panoul fotovoltaic fie este înmagazinată în acumulatori solari (baterii solare) de mare capacitate in cazul sistemelor fotovoltaice off-grid, fie este livrata in reteaua electrica de interes public in cazul sistemelor fotovoltaice on-grid. 

Tehnologie: policristalin 
Putere maxima: 212.9 Wp
Tensiune circuit deschis: 36 V
Tensiune MPP: 28.8 V
Curent scurt-circuit: 7.91 A
Curent MPP: 7.40 A
Dimensiuni: 1665 x 1001 x 42 mm
Masa: 22 Kg
Garantie produs: 5 ani
Garantia de performanta: 25 ani

Tip panou fotovoltaicpolicristalin
Putere210W
Lungime1665 mm
Latime1001 mm
Masa22 kg

Scrie comentariu

Panou solar fotovoltaic 210 Wp Sillia T1

Adreseaza o intrebare