Etichete: panou solar, panouri solare, panouri solare incalzire, panouri solare apa calda, oferta panouri solare, panouri solare pret, panouri solare ieftine, panouri solare termice, panouri fotovoltaice, panou radiant, panouri radiante, panouri infrarosu.

Montaj la cerere Panou solar fotovoltaic 260 Wp SolarWorld Sunmodule Plus SW 260 poli Mareste imaginea

Panou solar fotovoltaic 260 Wp SolarWorld Sunmodule Plus SW 260 poli

Panou solar fotovoltaic policristalin 260 Wp SolarWorld Sunmodule Plus SW 260 poli. Made in germany.

Descriere

SolarWorld

New product

Sunmodule Plus SW 260 poli

Disponibil la comanda

Disponibil la cerere
Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati la telefon 0755.419.113 si 0742.513.409, pe chat sau pe e-mail comenzi@climasoft.ro.
Raspundem in maxim 2 ore daca solicitarea ajunge pana in ora 17:00.

Panou solar fotovoltaic 260 Wp Solarworld Sunmodule Plus SW 260 policristalin 

Compania germana SolarWorld AG prezinta un concept de module solare inovatoare. Modelele de panouri solare fotovoltaice Sunmodule Plus sunt produse cu instalatii complet automatizate, respectand cele mai inalte standarde posibile de calitate. Randamentul ridicat al fiecarui modul solar SolarWorld Plus si durata de viata mare sunt determinate de procesul tehnologic de fabricatie.
SolarWorld ofera panouri solare fotovoltaice cu un plus de performanta si fiabilitate.

Descriere:
Panoul solar fotovoltaic policristalin transformă energia luminoasă din razele solare direct în energie electrică. Componentele principale ale unui panou solar fotovoltaic sunt celulele solare. Panourile fotovoltaice se utilizează separat sau legate în baterii pentru alimentarea consumatorilor independenţi sau pentru generarea de curent electric ce se livrează în reţeaua publică de curent electric.
Un panou solar fotovoltaic policristalin utilizeaza energie solara, o sursa de energie gratuita si nu produce poluarea mediului inconjurator, deci este o sursa de energie curata. 

Principiul de functionare:
Celulele fotovoltaice din componenta panoului solar fotovoltaic policristalin absorb radiatia solara si o transforma in electricitate. Acest proces de conversie a energiei luminii in energie electrica, realizat de panoul fotovoltaic, poarta numele de efect fotovoltaic.
Panoul solar fotovoltaic produce policristalin energie electrica de curent continuu. Astfel energia produsa de panoul fotovoltaic fie este inmagazinata in acumulatori solari (baterii solare) de mare capacitate in cazul sistemelor fotovoltaice off-grid, fie este livrata in reteaua electrica de interes public in cazul sistemelor fotovoltaice on-grid.

Tehnologie: policristalin 
Putere maxima: 260 Wp
Tensiune circuit deschis: 38.4 V
Tensiune MPP: 31.4 V
Curent scurt-circuit: 8.94 A
Curent MPP: 8.37 A
Eficienta modul solar: 15.51 %
Dimensiuni: 1675 x 1001 x 33 mm
Masa: 18 Kg
Garantie produs: 10 ani
Garantie de performanta: 25 ani

Tip panou fotovoltaicpolicristalin
Putere260W
Lungime1675 mm
Latime1001 mm
Masa18 kg

Scrie comentariu

Panou solar fotovoltaic 260 Wp SolarWorld Sunmodule Plus SW 260 poli

Adreseaza o intrebare