Etichete: panou solar, panouri solare, panouri solare incalzire, panouri solare apa calda, oferta panouri solare, panouri solare pret, panouri solare ieftine, panouri solare termice, panouri fotovoltaice, panou radiant, panouri radiante, panouri infrarosu.

Montaj la cerere Reducere Panou solar NEPRESURIZAT S2NF-200 Mareste imaginea

Panou solar NEPRESURIZAT S2NF-200

Panou solar nepresurizat cu flotor, boiler 200 litri, 20 tuburi vidate.

Descriere

Ecoplay

New product

S2NF-200

Momentan indisponibil

1 400,00 lei (Pretul include TVA)

2 400,00 lei

- 1 000,00 lei

Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati la telefon 0755.419.113 si 0742.513.409, pe chat sau pe e-mail comenzi@climasoft.ro.
Raspundem in maxim 2 ore daca solicitarea ajunge pana in ora 17:00.

Model panou solar nepresurizat: Ecoplay ECP-S2NF-200
 
Descriere panou solar nepresurizat:
-Panou solar nepresurizat fara flotor
-Boiler 200 litri, 20 tuburi vidate
-Sistem de panouri solare cu 20 tuburi vidate, boiler de 200 de litri.
 
Principiu de functionare panou solar nepresurizat:
Acest tip de panou solar nepresurizat fara flotor se bazeaza pe fenomenul de incalzire prin convectie naturala a apei in interiorul tuburilor vidate - principiul termosifon - bazat pe diferenta de densitate a agentului termic. Prin tuburile vidate circula apa care se incalzeste si se ridica in partea superioara a rezervorului (bolerului solar), iar apa rece din partea inferioara a rezervorului coboara in tubul vidat de sticla inlocuind-o pe cea calda care urca. Procesul decurge in mod continuu in perioada cand panoul solar absoarbe radiatia solara.
Este recomandat ca pe timp de iarna sa se goleasca apa din sistemul solar nepresurizat deoarece exista posibilitatea de inghet si sa se sparga tuburile vidate.
Acest tip de panou solar nepresurizat necesita montaj la o inaltime mai mare decat cea a consumatorilor pentru a dispune de presiune in instalatie.
 
Caracteristici panou solar nepresurizat:
-Suprafata de colectareeste de 2,54 mp, producand aprox 2,33 Kw de energie termica in conditii ideale de cer senin si incidenta solara perpendiculara pe tuburile vidate.
-Cadrul de sustinereeste construit din otel galvanizat cu tratament Fuller anticoroziv.
-Gaura de refulareasigura evaporarea apei in cazul incalzirii excesive.
-Tuburile vidatesunt fabricate din sticla cu continut ridicat de siliciu si bor (3.3). Protectia impotriva socurilor mecanice este excelenta.
-Pelicula absorbantadin tubul vidat este graduala, in 3 straturi SS-ALNx/Cu. Aceasta formula este una din cele mai eficiente si mai durabile tratamente pentru absorbtie solara.
-Protectia impotriva impacturilor mecaniceeste excelenta. Tuburile noastre au fost testate impotriva impactului in conditii extreme
 
Garantie panou solar nepresurizat:
2 ani (24 luni)de la data achizitionarii.
Capacitate boiler200 L
Tuburi vidate (buc.)20

Scrie comentariu

Panou solar NEPRESURIZAT S2NF-200

Adreseaza o intrebare