Etichete: panou solar, panouri solare, panouri solare incalzire, panouri solare apa calda, oferta panouri solare, panouri solare pret, panouri solare ieftine, panouri solare termice, panouri fotovoltaice, panou radiant, panouri radiante, panouri infrarosu.

Panouri solare pentru preparare apa calda menajera si aport la incalzire locuinta

Panouri solare cu functionare pe tot parcursul anului cu randament ridicat

Panourile solare au randament ridicat in cazul locuintelor bine izolate, cu incalzire prin pardoseala sau prin perete, sau cu calorifere care functioneaza la temperature scazute.

Panourile solare sunt eficiente daca sunt conectate la un sistem de incalzire prin pardoseala/ perete sau alte sisteme de incalzire care functioneaza cu agent termic la o temperatura de 30-40 grade. 

Atentie!! Panourile solare nu sunt eficiente daca aveti incalzire prin calorifere clasice prin care circula agent termic cu o temperatura de 70+ grade.

Panourile solare se utilizeaza doar ca sistem complementar pe langa un alt sistem de incalzire (cazan termic, incalzire prin pardoseala/ perete cu agent termic).

Schema instalare panouri solare pentru aport la incalzireSchema instalare panouri solare apa calda si aport la incalzire

Panouri solare cu boiler presurizat si accesorii. Panouri solare cu boiler instalat in interior. Panouri solare incalzire locuinta si apa calda menajera.