Etichete: panou solar, panouri solare, panouri solare incalzire, panouri solare apa calda, oferta panouri solare, panouri solare pret, panouri solare ieftine, panouri solare termice, panouri fotovoltaice, panou radiant, panouri radiante, panouri infrarosu.

Schimbatoare de caldura Contine 15 produse.

Schimbatoarele de caldura sunt echipamente de transfer termic, care transmite caldura de la un mediu la altul. Transmiterea caldurii intre cele doua medii se poate face printr-un perete solid, care le separa, sau se poate face prin amestecarea mediilor. 

  • Subcategorii:
  • Schimbatoare de caldura in placi

    Schimbatoarele de caldura in placi sunt echipamente special concepute pentru transferul termic de la un mediu la altul. Transmiterea caldurii intre cele doua medii se poate face printr-un sistem de placi de inox despartitoare, care separa cele doua medii. Schimbatoarele de caldura cu placi sunt unitati compacte si cu greutate redusa. Performanta mare de transfer de caldura este datorata placilor reliefate si sofisticate din punct de vedere tehnic, care creaza rezistenta la temperaturi si presiuni ridicate. Materialul folosit la constructia schimbatoarelor de caldura este otelul inoxidabil (AISI 304) care este anti-coroziv si usor de intretinut.

  • Schimbatoare de caldura pentru piscine

    Schimbatoarele de caldura pentru piscine sunt schimbatoare realizate din otel inoxidabil (AISI 316) rezistent la apa cu grad ridicat de duritate. Aceste schimbatoarele se pot racorda cu succes la un sistem de incalzire cu panouri solare, pompe de caldura, centrale pe lemne sau gaz, sau alte surse de incalzire.

  • View: