Etichete: panou solar, panouri solare, panouri solare incalzire, panouri solare apa calda, oferta panouri solare, panouri solare pret, panouri solare ieftine, panouri solare termice, panouri fotovoltaice, panou radiant, panouri radiante, panouri infrarosu.

Soft Media S.R.L. este o companie care activeaza in domeniul calitatii si protectiei mediului, oferind o gama larga de sisteme ecologice:
- panouri solare apa calda menajera si incalzire;
- colectoare solare;
- boilere solare;
- automatizari solare;
- panouri fotovoltaice;
- invertoare on-grid;
- invertoare off-grid;
- invertoare cu controller de incarcare;
- controllere incarcare;
- baterii solare /acumulatori solari;
- accesorii panouri solare;

Soft Media S.R.L. poate asigura toata gama de servicii competente, bazate pe experienta si profesionalism, necesare in procesul de executie pentru proiecte cu sisteme solare termice si/sau sisteme solare fotovoltaice, incepand cu consultanta, proiectare, executie si service.

In functie de tipul de sistem solar utilizat, fie panou solar termic pentru apa calda menajera si aport la incalzire fie panou solar fotovoltaic pentru producerea de energie electrica, societatea noastra pune la dispozitie clientilor consiliere in vederea pozitionarii parcurilor sau sistemelor solare individuale, continuand cu organizarea santierului, construirea, montajul si punerea in functiune a acestora si finalizand cu racordul panourilor solare la retea.

Pentru a veni in sprijinul clientilor Soft Media S.R.L. ofera, prin reteaua de instalatori creata, urmatoarele servicii, pe intreg teritoriul tarii:
-CONSULTANTA in domeniul energiei solare;
-PROIECTARE / DIMNSIONARE de specialitate pentru toate tipurile de instalatii solare,
-MONTAJ  si PUNERE IN FUNCTIUNE pentru toate sistemele solare;
-SERVICE si INTRETINERE pentru echipamentelor solare termice si fotovoltaice atat in perioada garantiei, cat si post-garantie.

Sistemele ecologice pe care le comercializam indeplinesc toate standardele industriale de calitate din domeniu.